Maaliskuun kuulumiset.

Maaliskuussa osalla sektoreista on ollut hieman rauhallisempaa ja aika onkin kulunut vain viikottaisissa rutiinitoimenpiteissä. Jokatapauksessa monella sektorilla hommaa on riittänyt, mistä tuttuun tapaan kerrotaan alempana.

Hallinto ja talous

Hallitus on keskittynyt maaliskuussa killan vuosijuhliin, Cuba Night 104:ään. Juhlat työllistivät monia henkilöitä, mutta olivat sitäkin hauskemmat!

Killan historiateos saatiin maaliskuun lopussa painovalmiiksi, eli valmis teos julkaistaneen kevään aikana. Uutta laulukirja Wirsua varten koostettiin toimikunta, joka koordinoi projektia ja toteuttaa uuden laulukirjan yhdessä muiden Suomen konekiltojen kanssa.

Teollisuus

Cuba Night 104 sponsoreita saatiin hankittua paljon. Haalarisponsoripaikkoja ei ole myöskään enää jäljellä kuin pari hassua kappaletta, joten siltäkin osalta asiat menneet tänä vuonna erinomaisesti. Konecranesin Hyvinkään tehtaalle järjestettiin excursio 1.4.

Fuksitoiminta

ISO-rekry on onnistuneesti takana, fuksit ovat lähteneet reippaasti mukaan tulevan lukuvuoden ISOtoimintaan. Tulevat ISOt saivat teekkari-ISOkoulutusta maaliskuun lopussa.

Fukseille järjestettiin perinteinen Fuksijäynä itäisessä satamakaupungissa. Tapahtuma oli kaikin puolin onnistunut ja fuksit ovat taas askeleen lähempänä wapun ilosanomaa ja teekkarilakkia!

KV-toiminta

KV-sektori kokousti yhdessä ENGin kiltojen kv-vastaavien ja korkeakoulun henkilökunnan kanssa. Kokouksessa käsiteltiin uusien opiskelijoiden antamaa palautetta orientaatiosta ja kv-tuutoroinnista, suunniteltiin alustavasti ensi lukuvuoden opiskelijoiden orientaatiota sekä keskusteltiin kiltojen ja korkeakoulun yhteistyöstä vaihto-opintojen markkinoinnissa.

Maaliskuussa järjestettiin perinteiset ENGin yhteiset laulukoesitsit, jossa fuksipassia suorittavat pääsivät osoittamaan tietonsa ja taitonsa teekkarien laulu- ja sitsikulttuuriin liittyen. Kokeeseen osallistuneet suoriutuivat testistä kiitettävästi. Teekkarilakkitilauksen päätyttyä parisenkymmentä KIK:n maisterifuksia ja vaihto-opiskelijaa olivat tilanneet lakit.  

IE- ja tapahtumatoiminta

IE on järjestänyt kahdet suurehkot sitsit yhdessä muiden ainejärjestöjen/kiltojen kanssa. Myös Cuba Night 104:n sillis pehmiskoneineen ja artisteineen oli menestys! IE odottaa innolla Wapun ajan tapahtumia.

Palvelut

Pakun kytkin hajosi, mutta asia saatiin nopeasti korjattua huoltamolla ja paku kulkee taas omalla vanhalla tyylillään.

Palju on ollut lähes viikottain käytössä monilla Otaniemen yhdistyksillä, sekä osallistui muun muassa fuksijäynään sekä Cuba Night 104 sillikselle.

Jaostoiminta

Kulttuurijaos järjesti karjalanpiirakkaillan, joka herätti kiinnostusta etenkin vaihto-oppilaiden keskuudessa. Kulttuurijaos järjesti myös pokeri- ja lautapeli-illan, jossa ratkottiin killan pokerimestari.

Liikuntajaos järjesti kiltalaisille A-Insinöörien sponsoroimana mahdollisuuden päästä pelaamaan täysin ilmaiseksi megazoneen. Tapahtuma oli erittäin suosittu.

Lukkarijaos aloitti vuosijuhlaviikon järjestämällä laulusaunan. Konepajajaos rakensi Cuba Nightiin juhlamarsalkan sauvalle varsin tyylikkään pidikkeen ja alkaa nyt juhlien jälkeen suunnittelemaan mäkiautoa. Myös vuoden ensimmäinen Kolehti on julkaistu.

Kulttuurijaos järjesti karjalanpiirakkaillan kiltalaisille Hyvät Martat ry:n opastuksella.


Suhdetoiminta

Koneinsinöörikilta kävi edustamassa Trondheimissa paikallisen konetekniikan opiskelijajärjestön Smørekoppenin 90v. vuosijuhlilla. Norjan Stavangerin koneteekkareita vieraili Suomessa 29.3.-1.4. Cuba Nightin merkeissä. Kotimaan sisarkilloista mukana juhlimassa olivat Ympäristörakentajakilta ja Koneinsinöörikilta Oulusta, Koneenrakentajakilta Tampereelta sekä Koneenrakennuskilta Lappeenrannasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s