Kuulumisia huhtikuulta

Huhtikuu oli työntäyteinen kuukausi koko hallitukselta, sillä taphtumia oli paljon ja wapun odotus kova. Huhtikuusta selvittiin kuitenkin kunnialla ja pikkuhiljaa ollaan hiljentymässä kesä(työ)loman viettoon. Alla kuitenkin tuttuun tapaan kerrottu tarkemmin mitä kukin sektori touhusi huhtikuun aikana.

Hallinto ja talous

Killan hallitus on huhtikuussa keskittynyt wapun odotukseen ja viettoon, mutta on jotain tapahtunutkin. Koneinsinöörikillan historiateokset ovat siirtyneet painoon ja toimitukset alkavat lähiviikkojen aikana. Killan uusien tuoppien toteutusta on pohdittu, yhtenä toteutusvaihtoehtona kokeillaan aiemmin tinasta valetun tuopin sisäpuolen pinnoittamista.

Opinto ja edunvalvonta

Opintosektorilla ollaan normaalin toiminnan lisäksi valmisteltu 16.5. järjestettävää ProffaUltimatea.

Tiedotus ja ATK

Valmisteltiin jäsenkysely lukuvuodesta 2018-2019 koneinsinöörikillan jäsenistölle. Kysely julkaistaan viikolla 19.

Viestintäsektori organisoi killan teltan ullikselle wappupäivänä. Kiltalaisille maistui makkara ja meininki oli hyvä ja sää loistava.

Viestintäsektori organisoi killan teltan ullikselle 1.5.


Teollisuus

Cuba Nightin jälkeinen aika on ollut teollisuussektorille hieman hiljaisempaa. Viimeisiä sponsoripaikkoja haalareihin on pyritty myymään sekä myös syksyn ulkoexcu julkaistiin. Tällä kertaa ulkoexcu suuntaa Saksaan.

Fuksitoiminta

Kipparit:

Huhtikuun aikana alettiin todenteolla töihin erilaisten Wapun valmisteluiden ja tapahtumien kanssa. Fukseille järjestettiin Fuksikekri, jossa fuksit tapasivat mm. Aavan ja TPJ:n edustajia ja tapahtuma huipentui fuksien esteettömyystodistusten saantiin. Huhtikuu oli kalenterin puolesta buukattu lähes kokonaan ftmk’19 ja -’18 käyttöön ja suuri osa päivistä menikin kokoustamiseen ja käytännön järjestelyihin. Samulin ja Markuksen fuksien saadessa lakit päähänsä, siirtyivät valtaan Mikko & Mikko.

Tämän kaiken ohella olemme aloittaneet uuden fuksioppaan teon täydellä teholla ja niin orientaatioviikko, kuin syksyn kulkukin alkavat valkenemaan.

KV-toiminta

Myös kv-sektorilla on ollut kiireistä huhtikuun ajan. KvTMK18 järjesti yhdessä KvTMK19 kanssa KvTMK Night Shiftin, joka on eräänlainen kv-versio kiltojen fuksijäynistä ja fuksintapoista. Tapahtuman idea lähti halusta elvyttää aikaisemmin järjestetty ENG Night Shift tällä kertaa teekkarikiltojen laajuisena. Otaniemestä alkanut wappu- ja teekkariteemainen rastikiertely jatkui Helsingissä historian havinaa sisältäneellä ratikka-ajelulla tutustuen myös AYY:n järjestämään Havis Amandan lakitukseen.

Kv-sektori oli mukana fuksikekrissä, jossa kierteli yksi vaihtareista ja maisterifukseista koottu ryhmä. Killan kv-aiheisella rastilla oli paikalla myös aikaisempien vuosien kv-vastaavia jakamassa fukseille kokemuksiaan kv-toiminnasta ja vaihto-opiskelusta.

Huhtikuu huipentui wappuaattoon, jolloin parisenkymmentä KIKin lakkitutkinnon suorittanutta maisterifuksia ja vaihtaria saivat lakkinsa. Lakkien painuessa yöllä päähän Karri pudotti hanskassa ja KIKin maisterikapteenin vastuut siirtyivät kokonaisuudessaan Viktorille.

IE- ja tapahtumatoiminta

Järjestetty Wapun aikana useita tapahtumia ja toimittu yhteistyössä Vuorimieskillan kanssa.

Jaostoiminta

Huhtikuussa järjestettiin yhdessä Aallon muiden liikuntavastaavien kanssa A!-pelit, joissa  Aallon eri korkeakoulut pääsivät ottamaan toisistaan mittaa. Lajeina olivat salibandy, futsal, lentopallo, koripallo ja futsal. Voittaja oli BIZ, ENG:in joukkue pääsi hopeasijalle.

Telajaos on jatkaa uusien kuskien haalimista, parikymmentä innokasta sai koittaa taitojaan wapun aikana. Huhtikuussa järjestettiin ajelu- ja grillausilta Alvarilla, minkä jälkeen Vera kaunisti aukiota wapun yli.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s