Esittelyvuorossa: IE

Killan isännistö- ja emännistö vastaa pääasiassa killan tapahtumatoiminnasta. IE järjestää mm. sitsejä, bileitä, Bordellin sekä monia muita erilaisia tapahtumia.

Isäntä

Isäntä vastaa koko tapahtumatoiminnan suunnittelusta ja budjetoinnista. Isäntä toteuttaa tapahtumat emäntien ja juomanlaskijoiden kanssa.

Emäntä

Emännät vastaavat IE:n järjestämien tapahtumien ruokatarjoiluista. Tehtävään kuuluu ruuan valmistamisen lisäksi luonnollisesti myös ruokien suunnittelu huomioiden isännän antama budjetti ja osallistujien erityisruokavaliot, sekä kaupassa/tukussa käyminen tapahtumapäivän aamuna. Emäntävuotena oppii paljon ruuanlaitosta ja ruokien mitoituksesta. Sitsit ovat emännille kaikista työläimpiä mutta samalla hauskimpia tapahtumia. Täysin pelkkää ruuanlaittoa tehtävät eivät kuitenkaan ole, vaan toimimme yhdessä tiiminä muun IE:n kanssa ja autamme toinen toisiamme.

Juomanlaskija

Juomanlaskijat järjestävät muun IE:n  kanssa killan tapahtumia aina sitseistä saunailtoihin. Juomanlaskijoiden tehtäviin kuuluvat erilaiset käytännön asiat, kuten juomatarjoilun toteutus ja tilojen tapahtumakuntoon järjestely. Myös emäntiä pääsemme välillä auttamaan keittiön puolelle.

Lisätietoja viroista saa Akseli Kjellbergiltä (isäntä), Nelli Huttuselta (emäntä), Janika Metsolalta (emäntä), Antti Lindmanilta (juomanlaskija), Inkeri Kemppiseltä (juomanlaskija), Harri Klemolalta (juomanlaskija) ja Tapio Tiihoselta (juomanlaskija).

IE järjestää mm. erilaisia sitsejä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s