Esittelyvuorossa: Palvelut

Kilta tarjoaa jäsenilleen ja muille erityisasemayhdistyksille erilaisia palveluita, mukaan lukien pakettiauton lainaus, paljun lainaus, ilamiset kahvit kiltahuonella ja paljon muuta. Palvelusta vastaavana pääset kehittämään kiltalaisten viihtyvyyttä ja kehttämään palvelutoimintaa.

Paljuvastaava

Paljuvastaava pitää huolta killan paljusta ja se lainaamisesta järjestöille. Paljuvastaava vastaa, että palju palautetaan ajoissa ja ehjänä, sekä korjauttaa mahdolliset viat. Paljuvastaavan homma on paljon itsestä kiinni, kuinka kuormittva se on.

Pakuvastaava

Pakuvastaava huolehtii killan pakettiauton lainaamisesta ja kunnossapidosta. Pakettiauto on killan tarjoamista palveluista toisiksi suosituin kiltahuoneen jälkeen. Toimeen kuuluu myös killan hitsauskoneen ja grillin lainaamisesta vastaaminen.

Kiltisvastaava

Kiltahuonevastaavan tehtävä on pitää huolta kiltahuoneesta. Selkeimmin tämä näkyy kahvin ja maidon tuomisesta kiltikselle. Tärkeisiin töihin kuuluu myös pullojen palauttaminen, siivoaminen ja yleisen viihtyvyyden ylläpitäminen.

Lisätietoja viroista saa Niilo Viitaselta (paljuvastaava), Joose Haavanlammelta (pakuvastaava) ja Alex Suomalalta (kiltahuonevastaava).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s