Esittelyvuorossa: Suhdetoiminta

Koneinsinöörikillan suhdeoiminnan tärkeintehtävä on pitää huolta suhteista yhteistyöainejärjestöihin sekä sisarkiltoihin. Hyvän suhdetoiminnan ansiosta on mahdollista järjestää lukuisia tapahtumia toisten ainejärjestöjen kanssa, joissa pääse tutustumaan paljon uusiin ihmisiin.

Sisäministeri

Sisäministerin toimikuvaan kuuluu mm. kotimaansuhteiden ylläpitäminen niin sisarkiltojen kuin muidenkin opiskelijajärjestöjen suuntaan. Suhteita huolletaan mm. kestitsemällä Otaniemessä vierailevia sisarkiltalaisia saunailtojen merkeissä. Sisäministeri huolehtii, että kilta edustaa toisten kiltojen ja järjestöjen vuosijuhlilla. Sisis tukee ja auttaa tarpeen vaatiessa ulkovastaavaa ja jaosvastaavia sekä hoitaa killan juoksevia asioita.

Ulkovastaava

Ulkovastaava hoitaa Suomen ulkopuolisia suhteita ja yhteyksiä. Hän ylläpitää jo olemassa olevia yhteyksiä Pohjoismaihin sekä tutustuu uusiin mahdollisiin ulkomaan suhteisiin myös muualla Euroopassa. Tämän lisäksi ulkovastaava on perinteisesti järjestänyt opiskelijamatkan Norjaan ja vastaa ulkomaalaisten vierailijoiden saapumisen koneinsinöörikillan vuosijuhlille.

Lisätietoja viroista saa Sara Salmulta (sisäministeri) ja Mikko Heliöltä (ulkovastaava).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s