Esittelyvuorossa: Teollisuussektori

Teollisuussektorin tärkein tehtävä on huolehtia killan yrityssuhteista, alumneista ja järjestää excursioita ja yritysiltoja. Näkyvin teollisuussektorin tehtävä on hankkia kuluvan vuoden fukseille haalareiden sponsorimainokset.

Teollisuusministeri

Teollisuusministeri vastaa killan teollisuussektorin toiminnasta sekä yrityssuhteista, hankkii sponsoreita esimerkiksi haalareihin ja vuosijuhlille, järjestää yritysiltoja ja on mukana excursioiden järjestämisessä excumestareiden kanssa. Teollisuusministerin vastuulla on myös ENGfestin järjestäminen yhdessä MK:n ja IK:n kanssa.

Teollisuussektori huolehtii uusien haalareiden hankkimisesta uusille opiskelijoille.

Teollisuussihteri

Teollisuussihteeri toimii Teollisuusministerin apuna ja pestin sisältö on hyvin saman tyyppinen. Tärkein tehtävä huolehtia yrityssuhteista ja hankkimalla sponsoreita esimerkiksi vuosijuhlille ja haalareihin. Pestiä voi hoitaa silloin kun itselle parhaiten sopii, kunhan toimii ajoissa eikä jätä viime tippaan. Teollisuussihteerinä on mahdollisuus saada hyvä käsitys alalla toimivista yrityksistä, oppia myyntiä sekä olla vaikuttamassa killan toimintaan samalla tutustuen eri vuosikurssien kiltalaisiin.

Excumestari

Excumestarit järjestävät vierailuja yrityksiin niin fuksiexcujen kuin yleisten excujen muodossa. Lisäksi excumestarit järjestävät perinteisesti kotimaanpitkän excursion sekä ulkoexcun, jotka ovat useamman päivän kestäviä reissuja. Excumestareiden hommissa pääsee verkostoitumaan yritysmaailman henkilöiden kanssa ja tutustumaan samalla eri vuosikurssien kiltalaisiin.

TEK-RIL-AA -yhdyshenkilö

TEK-RIL-AA-yhdyshenkilö toimii Tekniikan Akateemisten, Rakennusinsinöörien liiton ja ammattiainekerhojen linkkinä kiltaan. TEK-RIL-AA-yhdyshenkilö kuuluu TEK:in kiltayhdyshenkilöiden ryhmään, joka koostuu kaikkien kiltojen yhdyshenkilöistä. TEK-RIL-AA-yhdyshenkilö kuuluu myös RIL-Nuorten johtoryhmän, jossa pääsee näkemään aitiopaikalta, mitä RIL-Nuorissa tapahtuu, sekä pääsee halutessaan mukaan järjestämään RIL-Nuorten gaalailtaa.

Alumnivastaava

Alumnivastaava toimii Koneinsinöörikillan alumnien, eli valmistuneiden entisten kiltalaisten, ja Koneinsinöörikillan välisenä linkkinä. Alumnivastaavan homma on hyvin vapaamuotoinen ja vain mielikuvitus on rajana, miten haluaa edistää alumnien ja killan välistä yhteistyötä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s