KIKH:n loka- ja marraskuun kuulumisia

Loka- ja marraskuussa hallituksella on ollut paljon tekemistä johtuen kikh20-rekrystä sekä tapahtumien paljoudesta. Alla on tuttuun tapaan kuulumisia sektorikohtaisesti.

Hallinto ja talous

Uusien toimijoiden rekrytointi on käynnistynyt kalenterivuoden lähestyessä loppua. Yleinen kokous valitsi hallituksenmuodostajan, joka aloittelee hallitushakijoiden haastattelut näillä hetkillä.

Yleisessä kokouksessa päätettiin myös myöntää lisäbudjetti kiltahuoneen kalustehankintoihin ja remontoinnin loppuunviemiseen.

Toimihenkilöhaku on vielä auki!

Opinto ja edunvalvonta

Opintosektorilla on kokoustettu korkeakoulun eri ryhmissä ja mietitty Halloped hakua. Hallopediksi voi hakea kuka tahansa edunvalvonnasta kiinnostunut. Hakea voi 1. – 30.11. osoitteessa https://www.halloped.fi/. Lisätietoja Halloped -toiminnasta saa nykyiseltä opintosektorilta ja varmasti myös vuoden 2020 opintoministeriltä, kun hänet on valittu. 

Tiedotus ja ATK 

Mitä hallitus tekee? -blogissa julkaistiin jokaisesta sektorista esittelyt osana KIKH20 -rekryä. Tällä koitettiin lisätä kiltalaisten tietoisuutta kikh-virkojen sisällöstä. Lisäksi eri virkoja on pyritty esittelemään killan Instagram tilillä. 

Teollisuus

Excursioita on järjestetty lukuisia, suurimpana syyskuun Saksan ulkoexcu. ENGfest järjestettiin yhdessä MK:n ja IK:n kanssa. Alumnitoimintaa ollaan saatu aktivoitua ja suunta vaikuttaa hyvältä. Muilta osin teollisuussektorilla ollut rauhallisempaa ja asiat keskittyneet lähinnä seuraavan vuoden pohjustamiseen. Loppuvuoden aikana vielä joulukuussa yksi excu luvassa. Joulukuussa pidetään myös Konecranesin yritysilta.

Ulkoexcursio järjestettiin tänä vuonna Saksaan!

IE- ja tapahtumatoiminta

IE järjesti menestyksekkäästi killan syysnaamiaiset. Muutoin IE:n tapahtumat alkavat käydä vähiin ja jäljellä onkin enää muutama tapahtuma.

Fuksitoiminta 

ISOt ovat pitäneet ryhmilleen fuksiryhmätapaamisia, joissa fuksit ovat päässeet juttelemaan ISOjensa kanssa mm. HOPSista ja sivuaineista. Lokakuussa ISOille on järjestetty ITMK:n voimin ISObrunssia sekä yhdessä Inkubion kanssa ISOjen Halloween-sitsit.

Jaostoiminta

Liikuntajaoksessa ovat lentis- koris, sähly ja futsalsarjat olleet täydessä tohinassa. Tämän lisäksi on ollut pipolätkävuoroja.

Kulttuurijaos kävi katsomassa fyysikkospeksiä, ja 15.11. järjestettiin jalkapallokisakatsomo menestyksekkäästi.

Kulttuurijaos järjestää killalle myös yhteislähdön RWBK-konserttiin.

Kulttuurijaos järjesti kisakatsomon Suomi-Liechtenstein jalkapallo-otteluun.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s