KIKH&T:n korona-ajan kuulumisia

Tiedotus ja ATK

Viestintäsektori jatkoi toimintaansa ilman suurempia muutoksia koronasta huolimatta. Päivitimme killan toimijoiden kanssa killan verkkosivujen tekstejä ja lisäsimme puuttuvia englanninkielisiä käännöksiä sivuille.

Teollisuus

Teollisuussektorin toiminta muuttui koronan takia hankalaksi, sillä excuja ja alumnitapahtumia ei voitu järjestää ja firmat eivät pystyneet tekemään päätöksiä yhteistyökuvioiden suhteen epävarman tilanteen ja kiireen takia. Haalarimainosten myynti jatkui samalla kun neuvottelimme yhteistyöyritysten kanssa peruuntuneen vuosijuhlan sponssejen kohtalosta.

Fuksitoiminta

Koronan takia ISO- tai tutorkoulutuksia ei voitu järjestää perinteisellä tavalla. Kevään aikana pohdimmekin ITMK:n kanssa, kuinka voisimme järjestää ISOkoulutukset etänä mahdollisimman mielekkäällä tavalla. Myös loppukesästä tapahtuvan ISOkasteen suunnittelua on aloitettu.’

IE- ja tapahtumatoiminta

IE on kevään aikana keskittynyt tulevaisuuden tapahtumien ideointiin ja suunnitteluun. Lisäksi järjestimme minuuttijuoma -tapahtuman etänä, jotta pandemiasta huolimatta voisimme järjestää edes jotakin hauskaa aktiviteettia kiltalaisille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s