Helmikuun kuulumisia

Helmikuun aikana hallituksen toiminta on jatkunut aktiivisena ja hommia on riittänyt. Alla on taas kerrottu sektoreittain, mitä on puuhailtu helmikuun aikana.

Hallinto ja talous

Killan hallitus on ylläpitänyt viikottaista toimintaa valmistelemalla ja pitämällä hallituksen kokouksia. Helmikuussa pidettiin myös kiltalaisille avoin yleinen kokous, jossa mm. päätettiin viime vuoden hallituksen vastuuvapaudesta sekä esiteltiin nykyisen hallituksen kuulumiset.

Helmikuun aikana hallitus organisoi kunnianosoitushaun. Hallitus myöntää killan toiminnassa ansioituneille henkilöille kunnianosoituksia, jotka luovutetaan Cuba Night 104 -vuosijuhlassa 30.3.

Opinto ja edunvalvonta

Opinto- ja edunvalvontasektorilla on ollut hiljaisempaa helmikuussa. Helmikuun nostona ENGin opintoblogi ja sinne tulleet kaksi uutta postausta. Postaukset voi käydä lukemassa osoitteesta https://blogs.aalto.fi/ityopintoblogi/.

Tiedotus ja ATK

Tehtiin viestintäsektorin kanssa porukalla Syyllisten seinä tämän vuoden toimijoista. Tänä vuonna muutimme seinän tekotapaa sen verran, että se tehtiin InDesign-ohjelmalla ja tulostettiin ulos A0-kokoisena paperina. Uusi Syyllisten seinä on nähtävissä kiltahuoneen ilmoitustaululla!

Suunniteltiin ja toteutettiin yhdessä hallituksen “naamaläsyt”, jotka lähetetään yhteistyöainejärjestöille. Kuvan uudesta hallituksesta näkee myös kiltahuoneen toimiston ovessa.

Nettisivu-uudistus etenee hyvää vauhtia ja mukaan voi edelleen liittyä! Lisätietoja saa uudistusvastaavalta Niki Vihtolalta.

Teollisuus

Vuosijuhlasponsoreita on kyselty valtavat määrät ja saatu myös paljon. Haalarimainosten myynti sujuu mallikkaasti. Perinteikäs kotimaan pitkä excursio järjestettiin jälleen ja osallistujia oli totuttuun tapaan paljon. Lisäksi excursioita suunnitteilla keväälle vielä kolme kappaletta lisää.

Fuksitoiminta

ITMK järjesti ISOsitsit, jotka sujuivat oikein mukavasti, vaikkakin väärinpäin-teema aiheutti monissa hämmennystä.

ISO-rekry on lähtenyt hyvin liikkeelle. Toisella yrityksellä pääsimme KV- ja liikuntavastaavien kanssa fuksikurssin luennolle kertomaan ISOilusta ja lisäksi pidimme rekrysaunan. Haku ISOksi on auki 17.3 asti!

Tunnelmia rekrysaunalta


KV-toiminta

Järjestettiin Kv-toimikunnan kanssa International Sitsit suurella menestyksellä. Paikalla oli noin 130 osallistujaa ja rantateema näytti toimivan näin talven loppupuolella. Pitkän yön jälkeen silliksen järkkääminen oli astetta rankempaa, mutta onneksi palju oli lämmin iltaan asti.

Kehitettiin omat sivut ISO-rekryesitykseen. Luentoesitys oli muuten menestys, mutta istuva maisterikapteeni jätti herätyksen huomioimatta. ISO-rekry saunaan oli Kv-puolelle löydetty tuuraaja, sillä kotimaan pitkä oli kahmaissut mukaansa maisterikapteenin ja KvISO-vastaavan.

Jos haluat mukaan KvISO toimintaan tai muuten vain yleistä kyseltävää, otathan yhteyttä joko Viktor Törhöseen tai Karri Pönniin!

IE- ja tapahtumatoiminta

Ollaan järjestetty tammikuussa vuoden ekat bileet ja helmikuussa TalviÖLympialaiset NESU-KY:n kanssa. Molemmat tapahtumat ovat olleet selkeästi kysyttyjä, sekä mukavia järjestää. Odotamme innolla seuraavia tapahtumia.

TalviÖlympialaisten tunnelmaa,

Palvelut

Kahvia ja muita nautintoaineita tuotu kiltikselle valtavat määrät

Paku käynyt huollossa, missä korjautettiin ovessa olevat naarmut ja lommot.

Jaostoiminta

Virkistysjaos päätettiin lopettaa ja tilalle tehtiin liikunta- ja kulttuurijaokset. Uusien jaosten tarkoitus oli tehdä tapahtumien järjestämisestä sekä liikunnasta ja kulttuurista killassa enemmän avointa jokaiselle. Nyt jokainen voi helposti lähteä mukaan toteuttamaan ideoita esimerkiksi lajikokeiluista tai museovierailuista. Molemmat jaokset saivat parissa päivässä parikymmentä uutta jaoslaista mukaan.

Yhdessä ENG:in liikuntavastaavien kanssa päätettiin, että ENG:in yhteiset liikuntatoiminnat kannattaa siirtää Facebookin kanavista yhteen ENG liikunta -telegramryhmään. Kuukauden aikana ryhmään on saatu jo miltei 130 jäsentä, ja ideoita ja keskustelua liikunnasta käydään nyt entistä enemmän.

Liikuntajaos järjestää Megazone:n A-insinöörien kokonaan sponsoroimana 11.3. Tapahtuma täyttyi heti, ja ihmiset vaikuttivat olevan innoissaan.

Liikuntajaos järjesti liikunta-tutoreiden rekryämistä ISO-rekryn yhteydessä 25.2 statiikan ja dynamiikan luennolla, sekä 27.3 ISO-rekryssä Ossinsaunalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s