Esittelyvuorossa: Hallinto ja talous

Koneinsinöörikillan hallinto ja talous vastaa nimensä mukaisesti killan hallinnollisista asioista sekä taloudesta. Eri sektorien budjetit, kokouksien järjestäminen, pöytäkirjat ja moni muu asia kulkee hallinnon kautta.

Puheenjohtaja

Hallituksen puheenjohtaja on ylimmässä vastuussa killan hallituksen päivittäisestä toiminnasta. Puheenjohtaja järjestää hallituksen viikoittaiset kokoukset, osallistuu toiminnan suunnitteluun eri sektoreilla ja luo pitkän aikavälin suuntaviivoja hallituksen toiminnalle. Lisäksi yhteydenpito yleisen kokouksen puhemieheen ja ylioppilaskuntaan ovat pääasiassa puhiksen harteilla. Puheenjohatajana saa myös mahdollisuuden liittyä Ossinlammen uimakerhoon.

Ossinlammen uimakerhon uuden jäsenen kastaminen virkaan.

Varapuheenjohtaja

Varapuheenjohtaja tuuraa, tukee ja toimii nimensäkin mukaisesti puheenjohtajan oikeana kätenä ja vasempana jalkana. Tehtävä on hyvin pitkälti tekijänsä näköinen. VPJ hoitaa suuren osan killan juoksevista asioista, sekä vastaa mm. killan kunnianosoitushausta ja KIKH-porukan virkistäytymisestä esimerkiksi kesäpäivien merkeissä. VPJ myös huolehtii, että killan palvelusektorin asiat sujuvat jouhevasti.

Sihteeri

Sihteerin viikoittaisiin tehtäviin kuuluu hallituksen kokouksissa pöytäkirjan pitäminen ja sen puhtaaksi kirjoittaminen, kokousten esityslistan valmistelu sekä estyneisyysilmoitusten vastaanottaminen. Hänen tehtävänään on myös hoitaa kokoukseen esityslista ja muut tarvittavat liitteet esille. Killan sihteeri toimii sihteerinä myös killan yleisissä kokouksissa. Sihteerin vastuulla on myös toimiston tarvikkeiden riittävyys ja arkistointi. Sihteeri on myös Viestintätoimikunnan (VTMK) jäsen.

Talousministeri

Talousministeri eli rahis hoitaa killan raha-asioita. Tehtäviin kuuluu mm. maksettavien laskujen esittely kokouksissa, laskujen maksu, kirjanpito sekä killan rahankäytön tarkkailu. Loppuvuoden isompana hommana on valmistella seuraavan vuoden budjetti. Tehtävää ei ole hirvittävän paljon, ja lähes kaiken voi hoitaa silloin kun itselle parhaiten sopii, kunhan hoitaa ajoissa. Rahiksena oppii yleisesti paljon kirjanpidosta ja taloudenhoidosta, eikä kummastakaan taidosta ole haittaa kenellekään. Talousministeri kuuluu muiden kiltojen taloudenhoitajien kanssa AYY:n Rahatoimikuntaan.

Lisätietoja pesteistä saa Kimmo Sairalta (puheenjohtaja), Sara Salmulta (varapuheenjohtaja), Taru Jormakalta (sihteeri) ja Matti Ylikontiolalta (talousministeri).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s