Esittelyvuorossa: Opintosektori

Opintosektorin päätehtävä on huolehtia killan edunvalvonnasta edustamalla eri ohjausryhmissä koulun hallinossa. Opintosektori järjestää kiltalaisille myös tenttitärppejä ja pitää huolen tenttiarkiston päivityksestä.

Opintoministeri

Opintoministerin toimenkuva on ohjata killan opintosektoria ja hoitaa yleisiä edunvalvontaan liittyviä asioita. Opintoministeri kuuluu myös OPN:nään eli Opintoneuvostoon, joka yhdistää kaikkien AYY:n alaisten erityisasemayhdistysten opintovastaavat. Opintoministerin tehtäviin sisältyy muun muassa hallopedinä toimimista, vapaaehtoisten hankkimista todistustenjakoon ja yleisesti olla yhteyksissä korkeakouluun opintoasioiden tiimoilta.

Opintosihteeri

Opintosihteerien toimenkuvaan kuuluu opiskelijoiden edustaminen koulun työryhmissä ja neuvostoissa. Opintosihteerit keskittyvät kurssien ja opinto-ohjelmien ongelmakohtien parantamiseen. Opintosihterinä pääsee oikeasti vaikuttamaan opintoasioihin. Esimerkkinä viime keväänä vahvistettu perusopintojen kurssipooli oli opintosektorin aloite. Lisäksi opintosihteerit osallistuvat opintotapahtumien järjestämiseen, tenttiarkiston hoitamiseen ja tenttitärppäilyjen järjestämiseen.

Lisätietoja viroista saa Jani Pusulalta (opintoministeri), Oskari Räsäseltä (opintosihteeri) ja Ilari Tillikaiselta (opintosihteeri).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s